A hajóra fizetendő CASCO díját alapvetően a haj, valamint a motor típusa, nagysága, értéke és a hajón található felszerelés összértéke alapján határozzák meg a Biztosítók.

.

pharmacy

A hajó CASCO biztosítások esetében három féle kárcsoportot különböztetünk meg. Az elemi károkat, a töréskárokat és az egyéb károkat (pl.:lopás). A viharkár az elemi károk közé tartozik, így javaslatunk szerint ez az alapvető védelem, amellyel minden hajónak rendelkeznie kell. Ezen felül speciális modulokat természetesen lehet a szerződésbe venni, például lopást és megfeneklést.

.

Mivel 2012-re már egyre több kikötő írja ezt elő, így a tendencia hamarosan valószínűleg mindenhol ez lesz. Jelenleg viszont csak személyszállító hajóknak, áruszállító hajóknak, kompoknak, jetsky-knek és egyéb gazdasági célból üzemeltett hajóknak kötelező a felelősségbiztosítás megléte.

.

Természetesen, meglévő hajóbiztosítása díjmentes felülvizsgálatában is tudunk segíteni, ehhez Önnek ugyanúgy az oldal tetején található rövid ajánlatkérőt kell csak kitöltenie, mi pedig utána elküldjük a legolcsóbb tarifát 4 a Biztosítói ajánlat közül. A váltásban is segítséget nyújtunk, így Önnek szintén nem kell sehova befáradnia, elegendő a aláírásával hitelesíti a tőlünk postán megkapott ajánlatot!

.

A hajó CASCO biztosítás miden esetben csak külső körülmény által, valamint nem várt és nem szándékosan bekövetkezett kockázatokra fizet, de például a megfeneklés bevehető a térítésbe amennyiben az a hajó rendeltetésszerű használata közben következett be! Ettől függetlenül bizonyos esetekben az önhibánkból történő mulasztások is téríthetőek, de ezt minden esetben személyesen és alaposan megvizsgálja a Biztosító!

.